< Terug

Uw privacy staat bij Thaleia hoog in het vaandel. Wij zullen niet meer gegevens verwerken dan strikt noodzakelijk is om uw bestelling af te ronden en bij de deur van de zaal te controleren.

Zodra u akkoord gaat met deze privacy voorwaarden, gaat u er mee akkoord dat uw gegevens tot maximaal een maand na de laatste voorstelling worden bewaard. Zo kunnen wij uw bestelling verwerken en uw betaling behandelen. Na deze periode worden alle gegevens met betrekking tot uw bestelling verwijderd, ook als u ervoor kiest om door ons op de hoogte gebracht te worden van toekomstige voorstellingen. Daarvoor slaan wij uitsluitend uw naam en e-mailadres op. Dit bewaren wij zolang u door ons op de hoogte gehouden wenst te worden. U kunt zich op ieder moment afmelden door een reactie te sturen op een van onze e-mail berichten. Dit kan al door simpelweg het woord "afmelden" terug te sturen. Kiest u ervoor om niet gecontacteerd te worden? Geen probleem, dan zullen wij al uw gegevens verwijderen samen met de bestelling een maand na de laatste voorstelling.

Om uw betaling veilig te laten verlopen en behandelen, maakt Thaleia gebruik van Stripe. Zij verzorgen het betalingsproces en, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, zal Stripe ook de terugbetaling afhandelen. Op de diensten van stripe zijn aparte algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing.

Uiteraard doet Thaleia er alles aan om uw gegevens zo veilig mogelijk op te slaan. Wij doen dit met de moderne standaarden die vandaag de dag gelden. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd naar ons. U kunt dit zien aan het icoon van een hangslot boven in beeld van uw browser. Hier staat als u op dit icoon klikt dat de verbinding beveiligd is. Dit voorkomt dat hackers uw gegevens kunnen stelen. Daarnaast beveiligen wij uw opgeslagen gegevens en houden wij deze niet langer vast dan strikt noodzakelijk is.

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw gegevens? Neem dan contact met ons op.

< Terug